СУ "Васил Левски"
град Долни чифлик

15 септември 2023г.

С издигането на националния флаг и изпълнението на химна на Република България от Общинския младежки духов оркестър на 15 септември бе официално открита новата учебна година в СУ "Васил Левски". За да поздрави всички ученици, учители и гости, дойде г-жа Ст. Тодорова, зам.-кмет по хуманитарните дейности на община Долни чифлик. Приветствено слово произнесе директорът на училището - г-жа М. Христова, с което пожела успехи през новата учебна година. Ученици от училището изпълниха песни и стихчета, за да поздравят гостите на СУ "Васил Левски".

Първокласниците чуха за първи път школския звънец и с трепет и вълнение прекрачиха прага на класната стая, където бяха зарадвани с пъстроцветни буквари и подаръци от своите учителки и кмета на общината – г-жа Кр. Анастасова.

Не по-малко развълнувани бяха и гимназистите. С тържествено слово заместник-директорът на училището - г-жа Дияна Янева - приветства осмокласниците, за които първият учебен ден е и радостна среща с нови приятели, но и тревожно очакване за едно ново начало с нови учители. Вълнението бе голямо за всички ученици, но най-нетърпеливи бяха зрелостниците, за които последният първи училищен звънец е повод за размисъл за тяхното предстоящо дипломиране.

15-ти септември е светъл ден за цяла България!

Пожелаваме да бъде успешна новата учебна година на всички български ученици, учители и родители!

ГАЛЕРИЯ